Donaties

 

De Stichting is een initiatief van vrijwilligers. Het viel hen op dat er een groot gebrek aan kennis is en dat er weinig belangstelling op dit terrein is bij onder meer consultatiebureaus, huisartsen en kinderartsen. Wij hopen dat u met de informatie op onze website veel herkenning en opluchting hebt gevonden dat u de klachten van uw kind kunt plaatsen als startpunt voor verdere behandeling. Hopelijk wilt u wat terug doen voor ons, want wij hebben uw hulp hard nodig.

Wordt donateur! Daarmee steunt u ons werk om KISS en KIDD onder de aandacht te brengen van steeds grotere groepen geïnteresseerden, ouders en kinderen, maar ook (para)medici. Dit alles moet bekostigd worden en daar hebben we zelf niet de middelen voor, dus we zijn blij met u als donateur. Uw betrokkenheid geeft ons de mogelijkheid op verschillende manieren meer bekendheid te geven aan KISS en KIDD.
Het formulier waarmee u zich aanmeldt als donateur kunt u hier downloaden. Wilt u het na invullen opsturen? Zie voor adresgegevens deze pagina. Als u het formulier inscant en dan wilt mailen, klik dan hier.

Je kunt ons als donateur al steunen vanaf slechts € 15,- per jaar. Wilt u liever niet jaarlijks een donatie geven maar éénmalig ons werk steunen, dan kan dat natuurlijk ook! Maak uw gift over op IBAN NL43 RABO 0367 9534 55 ten name van de Stichting KISS- en KIDD Syndroom Nederland te Nijkerk.